چرا باید همیشه لوبیای سیاه را در لیست مواد غذایی خود داشته باشید
با فواید لوبیا سیاه در این مقاله آشنا شوید. لوبیا سیاه سه برابر ارزان تر از مرغ ، گوشت گاو یا ماهی است و سرشار از فیبر ، فولات ، پتاسیم و پروتئین است. سازمان ملل حتی سال ۲۰۱۶ را سال جهانی نبض ، یعنی دانه خشک و خوراکی لوبیا ، عدس ، نخود و نخود اعلام کرد. از آن زمان ، شاهد جذب عمده لوبیا به عنوان یک ماده اصلی در تهیه دستور العمل ها بوده ایم ، به خصوص از آنجا که آنها می توانند جایگزین دانه های تصفیه شده کم مغذی شوند. در اینجا هر آنچه برای شناختن فواید لوبیا سیاه نیاز دارید ، آورده شده است.
برای خرید لوبیا سیاه روی لینک کلیک کنید.
ارزش غذایی لوبیا سیاه
اندازه وعده: ۱ فنجان لوبیای سیاه کم سدیم کنسرو شده
- ۱۴.۵ گرم پروتئین
- ۰.۷ گرم چربی
- ۴۰ گرم کربوهیدرات
- ۱ گرم شکر
- ۱۶.۶ گرم فیبر
- ۵ میلی گرم آهن (۲۸٪ DV)
- 84 میلی گرم منیزیم (۲۷٪)
- ۲۵۹ میلی گرم فسفر (۳۷٪)
- ۷۳۹ میلی گرم پتاسیم (۱۶٪)
- ۳۳۱ میلی گرم سدیم (۲۲٪)
- ۱.۳ میلی گرم روی (۱۶٪)
- ۰.۴ میلی گرم تیامین (۳۳٪)
- ۰.۳ میلی گرم ریبوفلاوین (۲۷٪)
- ۱۴۶ میکروگرم فولات (۳۶٪)
فواید لوبیا سیاه برای سلامتی
لوبیای سیاه علاوه بر پروتئین، مقدار زیادی فیبر محلول و نامحلول را فراهم می کند – که هر دو می توانند خطر ابتلا به بسیاری از بیماری های مزمن را کاهش دهند و به شما کمک کنند تا بیشتر و بیشتر سیر بمانید. در اینجا چند مورد دیگر از فواید لوبیا سیاه وجود دارد:
- یبوست کمتر و نفخ شکم: فیبر به شما کمک می کند تا گوارش شما به صورت منظم کار کند.
- کاهش سطح کلسترول “بد”: خوردن فیبر کافی (حداقل ۲۵ تا ۳۵ گرم در روز) می تواند به کاهش سطح کلسترول LDL کمک کند و خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.
محافظت از استخوان های شما: منیزیم موجود در لوبیای سیاه در بیش از ۳۰۰ واکنش آنزیمی در بدن از جمله سوخت و ساز بدن نقش دارد و همچنین برای سلامتی استخوان نیز مهم است.
سطح فشار خون سالم تر: پتاسیم موجود در لوبیا سیاه می تواند به بهبود فشار خون شما کمک کند.
آیا لوبیای سیاه منبع خوبی از پروتئین است؟
بله! فقط یک فنجان لوبیا سیاه حاوی ۱۵ گرم است. در حقیقت، دستورالعمل های رژیم غذایی ایالات متحده برای آمریکایی ها، لوبیای سیاه را هم به عنوان یک گیاه و هم پروتئین در نظر می گیرد – وظیفه دو برابر! لوبیا در مقایسه با سایر غذاهای گیاهی ، بیشترین پروتئین را تأمین می کند. به علاوه ، خرید لوبیای در مقایسه با گوشت گاو یا ماهی بسیار مقرون به صرفه است.
چقدر باید لوبیا سیاه بخورم؟
خوردن لوبیای سیاه به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل می تواند خطر ابتلا به دیابت، بیماری های قلبی و برخی سرطان ها را کاهش دهد. به همین دلیل، دستورالعمل های رژیم غذایی ایالات متحده برای آمریکایی ها خوردن ۳ فنجان حبوبات یا لوبیا در هفته را توصیه می کند. خوردن هر روز ۱/۲ فنجان لوبیا به شما در رسیدن به هدف کمک می کند.
آیا لوبیا برای بیماران دیابتی مفید است؟
ترکیبی از پروتئین و فیبر گیاهی می تواند به کاهش پاسخ گلیسمی به هر وعده غذایی کمک کند، بنابراین افراد مبتلا به دیابت با کاهش قند خون روبرو می شوند و قند خون را کنترل می کند. حتی اگر دیابتی نیستید، جایگزینی نشاسته و دانه های تصفیه شده به شما در حفظ ثبات سطح انرژی کمک می کند.
آیا لوبیا باعث نفخ معده می شود؟
نه دقیقا. دلیل اصلی اینکه بعد از خوردن حبوبات بیشتر ما احساس نفخ می کنیم این است که به طور معمول فیبرهای زیادی را در یک وعده نمی خوریم و باعث می شود دستگاه گوارش شما بسیار تعجب آور کند!
با این حال، هرچه بیشتر به طور منظم حبوبات را در وعده های غذایی و میان وعده های روزانه خود بگنجانید، نفخ کمتری تجربه خواهید کرد. لوبیا در واقع حاوی نشاسته مقاوم است که باکتری خوب (پروبیوتیک ها) را در روده شما تغذیه می کند و به رشد آنها کمک می کند. اگر تازه می خواهید مقدار زیادی فیبر بخورید ، از مقدرا کم در رژیم غذایی خود استفاده کنید و به مرور مقدار آن را بیشتر کنید و برای جلوگیری از ناراحتی ، مقدار زیادی آب بنوشید.
آیا بین حبوبات کنسرو شده و خشک شده تفاوتی وجود دارد؟
از نظر تغذیه ای، حبوبات کنسرو شده و خشک یکسان هستند. بزرگترین تفاوت در این است که لوبیای کنسرو ممکن است حاوی سدیم بیشتری باشد ، بنابراین شما باید برچسب ها را بررسی کنید و به دنبال گزینه های “بدون نمک” ، “سدیم کم” یا ” باشید. حبوبات کنسروی را قبل از استفاده در آبکش آبکشی کنید.
لوبیای خشک در حالی که آماده سازی آنها بیشتر طول می کشد فوایدی نیز دارد. قیمت آنها پایین تر است و خرید عمده آنها به راحتی انجام می شود. آنها را در سوپ ، خورشت و دستور العمل های طبخ آرام که آن را همراه با غذا می پزند امتحان کنید. صرف نظر از این، هر دو شکل لوبیا یک انتخاب عالی است.
فواید لوبیا سیاه از انواع دیگر لوبیا بهتر است؟
همه لوبیاها بسیار عالی هستند ، زیرا غنی از مواد مغذی و فوق العاده سیر کننده هستند. با این حال ، فواید لوبیا سیاه نسبت به نمونه های دیگر بیشتر است زیرا دارای فیبر بیشتر و منیزیم بیشتری است، بنابراین فواید لوبیا سیاه نسبت به لوبیا های دیگر بیشتر است.
برای دیدن مقاله ی اصلی اینجا کلیک کنید.
می توانید مقاله ی اصلی ترجمه شده را از اینجا بخوانید. تمامی مقالات در سایت ترو انرژی ترجمه شده از مقاات معتبر خارجی می باشند. می توانید انواع رژیم های لاغری، نمونه برنامه های تمرینی بدنسازی و… در سایت ترو انرژی مطالعه کنید.