طرز پخت کینوا : چگونه کینوا را برای سالاد یا انواع غذا به سادگی بپزیم؟
با طرز پخت کینوا آشنا شوید. محبوبیت کینوا در طول سالها به طور مداوم افزایش یافته است، زیرا مردم طعم دلچسب و ارزش غذاهای فوق العاده آن را کشف کرده اند. کینوا به عنوان یک منبع پروتئین کامل و سرشار از آهن ، منیزیم، فیبر و کربوهیدرات سالم ، نه تنها یکی از غذاهای سالم خانه ها است ، بلکه پختن آن نیز بسیار آسان و سریع است.
کدام کینوا را بخریم؟
من خوانده ام که ۱۸۰۰ (!) گونه کینوا وجود دارد، اما سه نوع اصلی در بازارهای ایالات متحده وجود دارد: سفید ، قرمز و سیاه. کینوا سفید خنثی ترین و عاشقانه ترین عطر و طعم را دارد – اگر قبلاً کینوا را امتحان نکرده اید با این یکی شروع کنید. کینوا قرمز و سیاه هر دو طعم متمایز خود را دارند، و به نظر من طعم آن ها کمی جسورتر و خاکی تر از کینوا سفید است. آنها در سالادها یا غذاهای دیگری که رنگ آنها واقعاً نمایان است، به زیبایی هستند!
روش استاندارد پخت و پز که در زیر شرح داده شده برای هر نوع کینوائی که بخرید کارایی دارد.
چرا کینوا را بشویید؟
کینوا یک پوشش طبیعی به نام ساپونین دارد که باعث طعم تلخ و صابونی دانه های پخته شده می شود. خوشبختانه خلاص شدن از شر این پوشش با شستشوی کینوا قبل از پخت قابل حل است. برخی از کتابهای آشپزی خیساندن کینوا را پیشنهاد می کنند ، اما در تجربه ما این کار غیر ضروری است.
چه کاری می توانم با کینوا انجام دهم؟
از کینوا دقیقاً مانند سایر دانه ها مانند برنج یا جو استفاده کنید! تقریباً برای هر وعده غذایی یک غذای خارق العاده درست می کند – مخصوصاً اگر آن را به جای آب با آبگوشت بپزید. دوست دارم آن را همراه با گوشت یا ماهی پخته سرو کنم.
حقایق اساسی کینوا
- یک فنجان کینوا خشک چه مقدار کینوا پخته شده تولید می کند؟ یک فنجان کینوا خشک حدود سه فنجان کینوا پخته را تولید می کند.
- چه مقدار مایعات برای پخت کینوا لازم است؟ برای پخت یک فنجان کینوا، به ۱ و ۳/۴ فنجان مایع نیاز دارید.
- چه مدت طول می کشد تا کینوا پخته شود؟ یک فنجان کینوا در حدود ۲۰ دقیقه پخته می شود.
- چگونه می توان تلخی کینوا را گرفت؟ تلخی طبیعی پوشش خارجی کینوا را می توان با شستشوی شدید در یک صافی توری از بین ببرید.
- چگونه کینوا با طعم بهتری درست کنم؟ کینوا وقتی در آب سبزیجات یا مرغ پخته شود واقعاً عالی است. همچنین ، هنگام پختن ، به هر فنجان کینوا خشک شده حدود ۱/۲ قاشق چای خوری نمک اضافه کنید. سعی کنید در حین پخت و پز سایر ادویه ها و مواد معطر را اضافه کنید ، مانند یک حبه سیر خرد شده ، یک شاخه جعفری، یا یک تکه فلفل سیاه.
- آیا می توانم از پلوپز برای تهیه کینوا استفاده کنم؟ آره! فقط از همان نسبت مایع به کینوا استفاده کنید و دستورالعمل های پلوپز خود را دنبال کنید.
طرز پخت کینوا
طرز پخت کینوا بسیار راحت و آسان است و زود درست می شود. مراحل زیر را برای پخت کینوا انجام دهید. برای ۴ تا ۶ نفر، حدود ۳ فنجان درست می شود. زمان پخت ۲۵ دقیقه تا ۳۰ دقیقه.
مواد اولیه
- ۱ فنجان کینوا نپخته (هر نوع – سفید یا طلایی، قرمز یا سیاه)
- ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون
- ۱ ۳/۴ فنجان آب یا آبگوشت کم سدیم
- ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
تجهیزات
- صافی مشبک
- ۲ عدد قابلمه با درب
- قاشق
دستورالعمل طرز پخت کینوا
- کینوا را بشویید: کینوا را در صافی با مش ریز قرار دهید. کاملاً زیر آب روان و خنک بشویید. هنگام شستشو کینوا را با دست مالش دهید و بچرخانید.
- کینوا را در قابلمه برشته کنید: روغن زیتون را در قابلمه کوچکی روی حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید. کینوا شسته شده را اضافه کرده و با هم زدن مداوم آن را بپزید تا آب آن بخار شود و کینوا برشته شود، حدود ۲ دقیقه.
- مایع را اضافه کنید تا بجوش آید: آب یا آب گوشت و نمک را اضافه کنید و مایع را جوش بیاورید.
- حرارت را کم کنید و به مدت ۱۵ دقیقه آن را بپزید: حرارت را به کمترین میزان تنظیم کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
- بگذارید ۵ دقیقه همان طور بماند: قابلمه را از روی حرارت برداشته و بگذارید ۵ دقیقه دیگر در همان حالت بماند. در قابلمه را باز نکنید!
- هم زدن و خوردن! کینوا را با چنگال به آرامی هم زده و سرو کنید. اگر مایع در ته ظرف باقی مانده است یا اگر کینوا هنوز کمی ترد است ، قابلمه را به حرارت کم برگردانید و روی آن را بپوشانید ، ۵ دقیقه دیگر بپزید ، تا تمام آب جذب شود.
ذخیره سازی: کینوا باقی مانده را می توان در ظرف در بسته تا ۵ روز در یخچال نگه داشت و یا تا ۲ ماه درون فریزر قرار داد.
برای دیدن مقاله اصلی از این قسمت می توانید وارد شوید.
با طرز پخت کینوا آشنا شوید. محبوبیت کینوا در طول سالها به طور مداوم افزایش یافته است، زیرا مردم طعم دلچسب و ارزش غذاهای فوق العاده آن را کشف کرده اند. کینوا به عنوان یک منبع پروتئین کامل و سرشار از آهن ، منیزیم، فیبر و کربوهیدرات سالم ، نه تنها یکی از غذاهای سالم خانه ها است ، بلکه پختن آن نیز بسیار آسان و سریع است.
کدام کینوا را بخریم؟
من خوانده ام که ۱۸۰۰ (!) گونه کینوا وجود دارد، اما سه نوع اصلی در بازارهای ایالات متحده وجود دارد: سفید ، قرمز و سیاه. کینوا سفید خنثی ترین و عاشقانه ترین عطر و طعم را دارد – اگر قبلاً کینوا را امتحان نکرده اید با این یکی شروع کنید. کینوا قرمز و سیاه هر دو طعم متمایز خود را دارند، و به نظر من طعم آن ها کمی جسورتر و خاکی تر از کینوا سفید است. آنها در سالادها یا غذاهای دیگری که رنگ آنها واقعاً نمایان است، به زیبایی هستند!
روش استاندارد پخت و پز که در زیر شرح داده شده برای هر نوع کینوائی که بخرید کارایی دارد.
چرا کینوا را بشویید؟
کینوا یک پوشش طبیعی به نام ساپونین دارد که باعث طعم تلخ و صابونی دانه های پخته شده می شود. خوشبختانه خلاص شدن از شر این پوشش با شستشوی کینوا قبل از پخت قابل حل است. برخی از کتابهای آشپزی خیساندن کینوا را پیشنهاد می کنند ، اما در تجربه ما این کار غیر ضروری است.
چه کاری می توانم با کینوا انجام دهم؟
از کینوا دقیقاً مانند سایر دانه ها مانند برنج یا جو استفاده کنید! تقریباً برای هر وعده غذایی یک غذای خارق العاده درست می کند – مخصوصاً اگر آن را به جای آب با آبگوشت بپزید. دوست دارم آن را همراه با گوشت یا ماهی پخته سرو کنم.
حقایق اساسی کینوا
- یک فنجان کینوا خشک چه مقدار کینوا پخته شده تولید می کند؟ یک فنجان کینوا خشک حدود سه فنجان کینوا پخته را تولید می کند.
- چه مقدار مایعات برای پخت کینوا لازم است؟ برای پخت یک فنجان کینوا، به ۱ و ۳/۴ فنجان مایع نیاز دارید.
- چه مدت طول می کشد تا کینوا پخته شود؟ یک فنجان کینوا در حدود ۲۰ دقیقه پخته می شود.
- چگونه می توان تلخی کینوا را گرفت؟ تلخی طبیعی پوشش خارجی کینوا را می توان با شستشوی شدید در یک صافی توری از بین ببرید.
- چگونه کینوا با طعم بهتری درست کنم؟ کینوا وقتی در آب سبزیجات یا مرغ پخته شود واقعاً عالی است. همچنین ، هنگام پختن ، به هر فنجان کینوا خشک شده حدود ۱/۲ قاشق چای خوری نمک اضافه کنید. سعی کنید در حین پخت و پز سایر ادویه ها و مواد معطر را اضافه کنید ، مانند یک حبه سیر خرد شده ، یک شاخه جعفری، یا یک تکه فلفل سیاه.
- آیا می توانم از پلوپز برای تهیه کینوا استفاده کنم؟ آره! فقط از همان نسبت مایع به کینوا استفاده کنید و دستورالعمل های پلوپز خود را دنبال کنید.
طرز پخت کینوا
طرز پخت کینوا بسیار راحت و آسان است و زود درست می شود. مراحل زیر را برای پخت کینوا انجام دهید. برای ۴ تا ۶ نفر، حدود ۳ فنجان درست می شود. زمان پخت ۲۵ دقیقه تا ۳۰ دقیقه.
مواد اولیه
- ۱ فنجان کینوا نپخته (هر نوع – سفید یا طلایی، قرمز یا سیاه)
- ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون
- ۱ ۳/۴ فنجان آب یا آبگوشت کم سدیم
- ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
تجهیزات
- صافی مشبک
- ۲ عدد قابلمه با درب
- قاشق
دستورالعمل طرز پخت کینوا
- کینوا را بشویید: کینوا را در صافی با مش ریز قرار دهید. کاملاً زیر آب روان و خنک بشویید. هنگام شستشو کینوا را با دست مالش دهید و بچرخانید.
- کینوا را در قابلمه برشته کنید: روغن زیتون را در قابلمه کوچکی روی حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید. کینوا شسته شده را اضافه کرده و با هم زدن مداوم آن را بپزید تا آب آن بخار شود و کینوا برشته شود، حدود ۲ دقیقه.
- مایع را اضافه کنید تا بجوش آید: آب یا آب گوشت و نمک را اضافه کنید و مایع را جوش بیاورید.
- حرارت را کم کنید و به مدت ۱۵ دقیقه آن را بپزید: حرارت را به کمترین میزان تنظیم کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
- بگذارید ۵ دقیقه همان طور بماند: قابلمه را از روی حرارت برداشته و بگذارید ۵ دقیقه دیگر در همان حالت بماند. در قابلمه را باز نکنید!
- هم زدن و خوردن! کینوا را با چنگال به آرامی هم زده و سرو کنید. اگر مایع در ته ظرف باقی مانده است یا اگر کینوا هنوز کمی ترد است ، قابلمه را به حرارت کم برگردانید و روی آن را بپوشانید ، ۵ دقیقه دیگر بپزید ، تا تمام آب جذب شود.
ذخیره سازی: کینوا باقی مانده را می توان در ظرف در بسته تا ۵ روز در یخچال نگه داشت و یا تا ۲ ماه درون فریزر قرار داد.
برای دیدن مقاله اصلی از این قسمت می توانید وارد شوید.
اطلاعات بیشتر برای عضله سازی
برای آشنایی کامل با خواص کینوا برای بدنسازی و عضله سازی حتما مقاله را مطالعه کنید. تمامی مقالات در سایت ترو انرژی از سایت ها یمعتبر خارجی انتخاب و ترجمه می شوند. با خواندن مقالات در دسته بندی های عضله سازی، پروتئین ها می توانید اطلاعات خود را برای داشتن یک بدن ایه آل تکمیل کنید تا با سرعت بیشتر و اصولی به هدف برسید. همچنین فیلم های آموزشی زومبا، یوگا، بدنسازی در خانه نیز در سایت قرار داده شده است.